Followers

Klik Salah Satu Jew..

Thursday, December 22, 2011

Nak Tambah Duit Poket??


Assalamualaikum semua.. Haa..!! title tuu yang x boleh blaa bila tengok kan?? Hahahaha.. Okey.. Sebelum korang semua nak tahu ape benda yang aku nak share pada hari ini, korang tolong klik SINI

>Apa itu Churp Churp?

Ape benda churp churp ni??
Haa..!! Meh jelajah kat bawah ni.. Sebelum tu, klik SINI dulu.

Churp Churp is A Community for Social Media Influencers. Okay. Senang cakap, churp churp ni macam Nuffnang jugak. Eh, Nuffnang pun tak tahu? Pergi research sendiri kat google. Churp Churp merupakan iklan secara online melalui Blog, Facebook, Twitter dan laman sosial yang lain.

>Keistimewaan Churp Churp?

"Best sangat ke Churp Churp ni?"

Daripada korang hari-hari duk online Facebook chatting , lebih baik korang join Churp Churp ni. Ada faedahnya jugak. Dapat duit beribu-ribu lagi tau.

>Macam mana nak join Churp Churp ni?

1. Pertama sekali, korang KLIK SINI

2. Sign in with Facebook > Log in > Allow

3. Authorize with Facebook > Authorize with Twitter (jika ada Twitter) > Skip

4. Setup Your Churp Churp Account 
(Pastikan korang isi maklumat peribadi korang dengan tepat dan betul)

5. Tekan UPDATE

6. Tekan pulak bahagian SETTINGS! Isi profile dengan betul. 
(Nama, alamat, no. telepon) #Penting untuk proses penghantaran cek#

7. Tekan SAVE. Then, pergi dekat SURVEY pulak. (Tanda mana-mana yang korang suka). Tekan SAVE.

8. Akhir sekali, pergi dekat Rewards. (Share campaign and copy the link)

>Bila boleh cash out?

Bila earning korang melebihi RM100.00, kiranya dah boleh cash out la tu. Tapi, perlu diingatkan, RM1 akan dicas setiap kali korang nak cash out. Pastikan earning korang RM101 bla..bla..bla.. Pastikan nombor akaun korang aktif dan senang berurusan dengan pihak bank.

InsyaAllah, rezeki itu ada di mana2.. Cuma setiap manusia kena pandai cari lubang rezeki masing2... Cuma korang kena 'alert' pada iklan yang keluar pada 'dashboard' churp churp korang.. Iklan yang terbaru akan keluar pada ruangan tersebut. SELAMAT MENCUBA keyh..!!

    #Sebelum meninggalkan blog ni, meh pegi SINI  jap.. Okay!! TQ..

4 comments:

Niena Sofea said...

Gud ,dah boleh buat tips .. =)

sinarmata said...

hehehe.. bole laa sikit2.. huhu,..
nti aja laa din lg ek?? (:

fana said...

klik r iklan kitee gak..
dh klik die nye

sinarmata said...

@sinarmata

boleh , no prob .. =)

Din Aziz since 2010 in blogger site . All Right Reserved by Din Aziz