Followers

Klik Salah Satu Jew..

Monday, May 23, 2011

Something special for someone . .

Hari nie aku mau citer tentang painting yang buat dlm mase seminggu nie . Tapi x cukup jugak mase dalam seminggu nie . Maklum laa kat uma aku banyak kerja sikit kena buat jage top-up lagi . So , aku xde mase yang lapang nak ngadap painting nie . Kali nie aku masih lagi buat painting tentang landscape macam sedia maklum laa dulu kan aku dah cakap yang aku suke bab2 nature nie . . pemandangan dan yang cantik2 laa . . So, berbalik pada title kat atas tuu mesti korang semua nak tahu ape die kan?? begini sebenarnya painting aku buat tempoh hari tuu yang pemandangan pokok kiri dan kanan tuu aku dah hadiahkan pada kakak saudara aku pada birthday die yang minggu lepas . So , cerita nya sekarang nie , aku nak bagitau korang yang painting yang terbaru nie dalam proses lagi nie aku mau bagi kat seseorang . . nama ??? SECRET . . hehehe . . Tapi dalam proses aku hasilkan painting nie aku terasa geramm sangat2 sebab tak sangka ape aku olah jadi sempurna dan cantik . Tapi hati ku dah berkata nak bagi kat DIA . . so , aku akan bagi laa . hahahaha . .

Ini proses permulaan . . 

Dah mula masuk daun2 kecik . .
tona pokok , lantai tanah . . 

Huhuhuhu . .
yang nie aku suka sangat2 !!
tak sangka aku dapat buat texture pokok kayu
yang strong . . yang nie pun dah banyak layer 
aku tindas . .

Dah masuk serba sedikit pokok keladi . .
aku shukee yang nieyh !!
sama laa ngan DIA . .
tak sangka jugak dapat buat hidupkan daun keladi

Dah nak hampir siap dah . .
tinggal lagi 10 % lagi nak siap . . 


Proses yang terakhir . .
touch-up2 untuk kali terakhir . .


Nah . . !! hasilnya . .
tengok laa macam mana . .
Khas Buatmu AA . . 
dah hampir seminggu lebih ambil masa
untuk siapkan painting nie . .
" Something Special for Somebody "
kali nie signature aku lain sikit . .
ade tambahan pada bawah sign aku tuu . .
untuk ORANG yang tertentu sahaja . .
Nice . . !!! ChiLL SuDaa . . 

2 comments:

AZREEN AMALINA BINTI AZMI said...

nice :) love it so much.. ^_^

sinarmata said...

thanx ayien.. tggu tau.. cepet simpan elok2 ek.. hehehehe :)

Din Aziz since 2010 in blogger site . All Right Reserved by Din Aziz